De meeste mensen onderschatten hoeveel ze kunnen betekenen voor een ander. Denk maar aan de personen die jouw ontwikkeling mee richting hebben gegeven? Waren dit allen professionele coaches? Wellicht niet!

Elke dag krijg je meerdere kansen om een ander op een hoger niveau te tillen. Met kleine eenvoudige interventies. Ontdek jouw coachend potentieel via het iedereen coach! project dat op initiatief van Etion en de onderwijswereld en met steun van de Vlaamse Gemeenschap ontwikkeld werd. 

 

proberen=leren

Ervaar het effect van kleine ingrepen in je communicatie!

Volg de facebook account 'iedereen coach' waar je elke week een handige tip vindt om toe te passen in jouw dagelijkse omgang met anderen.  Dit traject duurt 10 weken en herneemt steeds van begin af aan. Je kan dus blijven oefenen zolang je wil, en ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.

Ga hier naar de facebook groep en klik op 'volgen'

interactief traject

Maak de stap van interessante tool naar duurzaam leereffect! 

Heb je behoefte aan net dat ietsje meer om van inspiratie naar realisatie te gaan? Voor een persoon of voor een team? Neem contact met me op en we werken iets uit op maat van jouw noden. Contacteer me: tine@ondernemendsamenwerken.be 

ondernemend samenwerken