De meeste mensen onderschatten hoeveel ze kunnen betekenen voor een ander. Denk maar aan de personen die jouw ontwikkeling mee richting hebben gegeven? Waren dit allen professionele coaches? Wellicht niet!

Elke dag krijg je meerdere kansen om een ander op een hoger niveau te tillen. Met kleine eenvoudige interventies. Ontdek jouw coachend potentieel via het gratis online traject dat op initiatief van Etion en de onderwijswereld en met steun van de Vlaamse Gemeenschap ontwikkeld werd. 

 

mailtraject

Ervaar het effect van kleine ingrepen in je communicatie!

Ontvang elke week in je mailbox een handige tip om toe te passen in jouw dagelijkse omgang met anderen.  Dit traject duurt 10 weken en herneemt steeds van begin af aan. Je kan dus blijven oefenen zolang je wil.


Klik hier om gratis in te schrijven en ontvang volgende vrijdag je eerste tip!

interactief traject

Maak de stap van interessante tool naar duurzaam leereffect! 

Wissel ervaringen over de opdracht van de week uit en oefen samen in een gesloten whatsapp groep. Voor slechts 59 euro (incl. BTW)  geniet je 20 weken van dagelijkse inspiratie en aanmoediging. Je doorloopt de cyclus van 10 weken dus twee maal. Nadien kan je zolang je wil ingeschreven blijven voor het gratis mailtraject.


Klik hier om in te schrijven

ondernemend samenwerken