kleine gewoontes, grote effecten

Meer sporten, gezonder eten, beter luisteren, meer waarderen... De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens. Hoe komt dat toch? 

B.J. Fogg van Stanford University is wereldleider als het gaat over gewoontevorming. In deze opleiding krijg je zijn methodiek van de tiny habits onder de knie. 

Je kan kiezen tussen de workshop waarbij je het model conceptueel onder de knie krijgt of het leertraject waarbij je gaat voor persoonlijke resultaten en inhoudelijke verdieping.  Klik hier voor meer info.

iedereen coach
De meeste mensen onderschatten hoeveel ze kunnen betekenen voor een ander. Denk maar aan de personen die jouw ontwikkeling mee richting hebben gegeven? Waren dit allen professionele coaches? Wellicht niet!

Elke dag krijg je meerdere kansen om een ander op een hoger niveau te tillen. Met kleine eenvoudige interventies. Ontdek jouw coachend potentieel via het gratis project dat op initiatief van Etion en de onderwijswereld en met steun van de Vlaamse Gemeenschap ontwikkeld werd.  

Klik hier voor meer info en inschrijving.
 

dit zeggen klanten

Over de tiny habits methodiek:

“ Overzichtelijk en gestructureerd."
" Het gaat over kleine dingen waarmee je grote veranderingen in gang zet."
" Door het traject heb ik nieuwe routines ingebouwd"
 
Over iedereen coach!:

“ Héél interessant. Doen is de boodschap, echt iets voor jou, zeker op de werkvloer! Een echte houvast en richtlijnen die magisch werken."
" Na een tijdje begonnen niet deelnemende collega's ook naar de opdracht van de week te vragen. Gek hoe je door niet te verplichten toch bijna iedereen meekrijgt."
" Meerwaarde is dat je wekelijks even stilstaat bij de topics.  Ze zijn relevant en pragmatisch.”
 
ondernemend samenwerken